Zahvale – julijske in avgustovske donacije

V obeh poletnih mesecih se najlepše zahvaljujemo vsem zvestim donatorjem, ki so prispevali (ali še boste) sredstva za nemoteno doživljenjsko oskrbo rešenih živali (hrana, stelja, zavetje) ter nam pomagali ali nam še boste pokriti nekaj izrednih veterinarskih stroškov, med drugim tudi operacijo nogice pri racmanu Janu, kastracije kuncev, Belkine krvne preiskave, zdravljenje pujse Lizike, terapije kunca Flipa, diagnostiko pujse Stelle. Najlepša hvala Špeli, Urši in Ani, ki tako zvesto vztrajajo z nami, pa Klari iz Radovljice, Tini za botrstvo koze Belkice, Martini iz Ilirse Bistrice, Aljažu iz Poljčan, Nataši iz Leskovca pri Krškem, Jolandi iz Hrastnika za botrstvo racmana, Dolores iz Oplotnice, Tatjani iz Škofje Loke, Davidu iz Slovenskih Konjic, Simoni iz Kranja, Jani iz Ljubljane,  Sari iz Šmartnega ob Paki, Veroniki iz Sežane, Gorazdu iz Prestraneka, Petri iz Ljubljane, Nini iz Ljubljane. Hvala Mirjam iz Zg. Ložnice, Veroniki iz Sežane, Ani iz Ljubljane, Janji iz Bleda, Urški za borstvo Freye iz Maribora,Gregu iz Ljubljane, Miši iz Ljubljane, Rolandi iz Črne, Katarini iz Ljubljane, Marjani iz Dravograda za botrstvo kunčkom in donacijo, Špeli iz Zg.Gorja, Jasmini iz Brezovice, Katji iz Domžal, Piji iz Vrhnike, Tei za botrstvo Lizike iz Ljubljane, Ljubici iz Stare Cerkve, Heleni iz Mozirja za botrstvo Dore, Marku iz Maribora, Mileni iz Oplotnice, Ireni iz Ljubljane, Poloni iz Semiča, Marinu iz Brezovice pri Ljubljani, Nevi iz Ljubljane, Nini iz Jelš pri Otočcu za botrstvo Maria in donacije, Mitju iz Maribora, podjetju Corcosoft iz Križevcev pri Ljutomeru, Kristini iz Ljubljane, Tjaši iz Ljubljane, Marini iz Mute, Goranu in Mojci. 

Najlepša hvala tudi vsem, ki ste sodelovali na licitacijah (za mesec avgust še potekajo), nam dostavili hrano, zelenjavo, sadje za živali,plenice, plenične podloge, multivitaminske dodatke ali kako drugače pomagali. Prav tako hvala vsem, ki ste kupili knjigo Fridina domača kuhinja in preko nje pomagali tudi Kokijevim varovancem.

Posebna zahvala tudi pridnima fantoma – Jan in Teo, ki spretno krpata ograje, delata igrišča in mojstrovine iz palet. Pa novi sodelavki Jasmini, ki je v roke vzela grafično podobo zahval (in še kaj drugega:). Pa Sabini, ki se trudi z organziranjem licitacij (in še čem:). Hvala vsem strokovnim sodelavcem, zaradi katerih Koki funkcionira. 

HVALA! 

zahvale

zahvale dve

zabojcek za zivali

0 odzivov

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

11 − nine =