V sodelovanju z ljubitelji umetnosti pripravljamo rubriko, ki smo jo poimenovali Koki art shop, s pomočjo katere zbiramo sredstva za oskrbo rešenih živali ter ozaveščamo o svetu skozi živalske oči. Zahvaljujemo se ustvarjalcem, ki so poklonili svoje izdelke. 

Za naročila posameznega izdelka prosim pišite na info@zavod-koki.org  ali pokličite na 051 321 200. 

KOKIJEVI PORTRETI – PORTRETI KOKIJEVIH ŽIVALI V OKVIRJU, NA VREČKI, MAJČKI, POBARVANKI…

S portreti posameznih rešenih živali, ki jih je narisla Vesna Kitthiya iz studia Loščika, dušo pa jim je vdahnila oblikovalka Špela Isak iz Happy Strahcev želimo opozoriti na individualnost, ki je značilna za sleherno živo bitje med nami. V kolesju industrije so živali namreč obravnavane brezimno, kot da med njimi ne bi bilo značajskih in drugih razlik. Živali so ne – človeške osebe, ki tako kot mi sklepajo vezi znotraj kot zunaj svoje vrste, imajo svoje potrebe, svoje interese za življenje.Tukaj smo, da jim dajemo imena in vračamo življenja, ki smo jih jim odvzeli. 

Na voljo so naslednji izdelki

POBARVANKA KOKIJEVI PORTRETI 

Pobarvanka ima format A 5, vsebuje portrete, ki jih spremljajo lepe misli, med drugim portret pujska Pumbe, ovna Maria, krave Miše, kunca Maksa, kokoške Koki, petelina Srečka Petelina, kuncev Josipa in Erike, racmana Jana. Primerna za otroke vseh starosti.

CENA: 10 eur, naročila: info@zavod-koki.org