KOLEDARJI PAKIRANJE2-o

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ker se zavedamo, kako zelo pomembno je, da gre konkretna pomoč konkretnim živalim v stiski z roko v roki z ozaveščanjem o odnosu ljudi do živali, se trudimo, da bi izdali tudi publikacije poučne narave.

V letu 2016 smo s pomočjo donatorjev, ki so v celoti omogočili tisk, izdali prvi Koki koledar, zasnovan kot ganljiva pripoved iz življenja tistih živali, ki pridejo na svet z enako mero radovednosti, igrivosti, radosti in upanja kot sleherno živo bitje med nami. Kljub temu, da vseh teh sicer po naravi danih lastnosti, ne bodo potrebovale. Ker jim ljudje namenjamo drugačna življenja in jih vidimo drugače. Opremljen s citati in spremno besedo ter fotografijami živali, ki so vsaka s svojo zgodbo pomembno oblikovale to edinstveno zgodbo v slovenskem prostoru, tako vseh 12 mesecev na različnih javnih krajih (veterinarskih čakalnicah, šolah) pa tudi zasebnih domovih nemo, a odločno opozarja na preztrta bitja med nami. 

resizeZADNJA VERZIJAZavod Koki Koledar 210x318mm 2016 (2)-4resizeZADNJA VERZIJAZavod Koki Koledar 210x318mm 2016 (2)-7resizeZADNJA VERZIJAZavod Koki Koledar 210x318mm 2016 (2)-1

V letu 2016 smo v sodelovanju s prostovoljci iz Društva za zaščito živali Pomurje v okviru projekta Fridina domača kuhinja izdali dobrodelno vegansko kuharsko knjižico Pomladna Frida, katere izkupiček od prodaje je v celoti namenjen oskrbi pred zakolom rešenih rejnih živali. Knjižica je na prodaj preko založbe Planet, naročite pa jo lahko tudi na email info@fridina-kuhinja.si. 

knjiga fridina domača kuhinja

V načrtu je izid še nekaj publikacij s področja zaščite in pravic rejnih živali. Če želite biti del zgodbe in finančno pomagati v zameno za logotip, nas prosim kontaktirajte na info@zavod-koki.org.