Piko – Mario

Se še spomnite, kakšna dva meseca nazaj, ko je gospod na bolhi podarjal jagnje, ki ne more hodit? Vsaj tisti, ki ste nas zasuli s sporočili boste vedeli…
No, veste Piko, ki je dobil še drugo ime – Mario, odrašča v eno tako posebno volneno detece. Najprej smo pozdravili vrsto težav s slabokrvnostjo in vnetji. Ob sebi je imel izvrstno ekipo ljubljanske klinike za prežvekovalce na Veterinarski fakulteti.

mairo-jojboli

Potem dali čez prvo driskico, pa kašelj, pa notranje zajedavce. In sedaj, ko smo si rekli, da je končno vse že ok, so ga napadli še zajedavci po imenu dlakožerji, zaradi česar mu je runa povsem odpadla in ni preostalo drugega kot da še tiste male kose ostrižemo. Ja, vedno smo se spraševali, zakaj so ovčke v zatočiščih po svetu ‘oblečene’…Če ti odpade runa sredi zime, pač ni druge!

jagnje-mario-februar

jagnje-mario

jagnje-mario-februar-srecko

OB TEM SPOROČAMO, da bomo večino vaših DONACIJ v tem in naslednjem mesecu namenili ovnčku MARIU – da vsaj delno pokrijemo stroške oskrbe – plenic (moral je biti na toplem in tam mora biti zdaj še kakšen teden ali dva), kock sena in briketov ter veterinarske oskrbe. 

Namenska nakazila zbiramo na Zavod Koki, Na produ 13, 2354 Bresternica; IBAN SI56 0231 0026 1055 140 (NLB d.d.) ali paypal info@zavod-koki.org – PRIPIS MARIO.

0 odzivov

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

fourteen − seven =