Osupljivo prijateljstvo

Video, ki si ga je doslej ogledalo več kot 7 milijonov ljudi in ga ljubitelji živali še zmeraj delijo po vsem svetu, prikazuje osupljivo zgodbo o prijateljstvu med kozlom in oslom. Zgodilo se je približno leto dni nazaj, odvijala pa se je v zatočišču Animal Place.

Potem ko sta bila kozel, ki so ga poimenovali Mr. G in osel po imenu Jellybean, odvzeta lastnici, ki zanju ni mogla več skrbeti, sta po desetih letih skupnega življenja pristala vsak v svojem zatočišču za živali. Nihče ni poznal njunega odnosa. 

Mr. G. po prihodu ni želel jesti celih 6 dni, vse dni je preležal v kotu svojega hleva, komaj je dvignil glavo in postal povsem potrt. Veterinarji so potrdili, da z njegovim zdravstvenim stanjem ni prav nič narobe. Postalo je jasno, da je Mr. G žaloval za prijateljem Jellybeanom. Odločili so se, da ju ponovno združijo. 

 

Zdravstveni stanje se je tako potem, ko je gospod G zavonjal prijatelja, v trenutku spremenilo. Rodil se je tale video. 

Mr.G in Jellybean danes bivata v zatočišču Animal Place. Imata svojo Facebook stran. S svojo zgodbo opominjata, da se v živalskem svetu razvijajo kompleksni in globoki medsebojni odnosi. 

0 odzivov

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

four × five =