MIKLAVŽEV SEJEM – Naj vzkljijejo! SEMENA. IN UPANJE. Za boljši jutri!

Verjamete ali ne, vendar iz dneva v dan tuhtamo, kaj vam pokloniti v zameno za to, da skupaj z nami orjete ledino na področju pomoči prezrtim živalim, da s finančnimi prispevki omogočate, da skupaj rinemo naprej in to v teh časih, ki niso enostavni niti za ljudi, kaj šele za živali. Pa so rešitve poiskali kar naši živalski ambasadorji in pripravili Kokijev Miklavžev sejem . Da semenj res bo živ, dajmo besedo njim. 

Naša Belka (kaj bi mi brez te brihtne, nežne kunčice!) se je domislila naslednjega predloga. Takole pravi:

”Ker verjam v moč praznikov in ker obožujem trenutek, ko BOŽIČNO ŽITO vzklije in potem krasi jaslice na tisto čarobno jutro, imam predlog. S simboličnim prispevkom najmanj 5 eur pomagajte projektu Gradnje zatočišča Koki in v zameno vam pošljemo vrečko semen – božično žito. Če želite, lahko namesto žita v vaš nabiralnik priroma mačja meta, baldrijan, pehtran, sončnice, slak…mnogo njih je z ljubeznijo zrastlo tudi na našem majhnem čarobnem Posestvu Koki. Ni kaj, ideja je fantastična! In ni edina! Gremo naprej. 

poklon botrov

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naš Rizi bo paketu dodal še ŠKRATA po imenu KOK. So dobri, nabriti in navihani, vsak med njimi čisto edinstven okras na zeleni veji se zdi. Simbolični prispevek za žito in škratka najmanj 7 eur.  Če pa želite več njih, teh brezovih škratjih bitij, nam sporočite število. Prispevek za enega 2 eur

škrat kok 8 resize

 

 

 škrat kok 2 resize

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Če pod svoje okrilje vzamete katerega od naših ambasadorjev za vsaj 3 mesece (zneski posvojnin so od 7 eur na mesec dalje – več TUKAJ), potem prejmete VABILO ZA OSEBNO SREČANJE s svojo izbrano živalico, posvojitveni dokuement in kratko predstavitveno zgodbo. 

praznični posvojitveni dokumenti...posvojitveni dokument puran-aleksander1

 

vabilo za srečanje rjavka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NAROČILA OZIROMA DONACIJE IN POSTOPEK.

Pošljete nam email na info@zavod-koki.org ali sporočilo na fb ali SMSo na telefon 051 321 200 in zapišete, kaj želite in koliko tega želite in vaš naslov. Potem pa imate več možnosti: 

1. PLAČILO donacije NA TRR: 

IBAN SI56 0231 0026 1055 140 (NLB d.d.)

Zavod za zaščito rejnih živali Koki (Zavod Koki)

Na produ 13

2354 Bresternica

sklic: splošen (SI99), koda namena OTHR  

2. PLAČILO PO POVZETJU (to zapišete na email, sms) Vljudno prosimo, da se ne šalite, saj pošta zaračunava provizije in zelo skrbno ravnamo, da ne potrošimo več, kot je nujno potrebno. 

3. PAYPAL: info@zavod-koki.org 

4. S KREDITNI KARTICO lahko plačate preko platforme INDIEGOGO – preverjeno varna in kredibilna. Izberite poljuben znesek. 

Seveda lahko kadarkoli in kakorkoli zgolj donirate, brez da želite kaj v zameno. Mi bomo seveda sitni, ampak imate vso pravico:Zato še enkrat snubimo tiste, ste s svojimi prispevki že pomagali (in takih vas je že okoli 60), prosim, posredujte nam svoje naslove. Da vam lahko poklonimo vsaj kakšno malenkost. Malenkosti nas ne stanejo veliko, le čas in potrpljenje, zatorej le zapišite.  

 

0 odzivov

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

five × two =