Junijski donatorji – zahvale

Mesec junij je bil precej divji in poln neplaniranih izdatkov.

Iskrena hvala vsem, ki ste se odzvali na naše izredne prošnje po donacijah v mesecu juniju. Tako smo s skupnimi močmi pred gotovo smrtjo lahko rešili teličko Mišo, na katero nas je opozorila gospa Romana. Telička je bila zaradi pruha na prodaj za zakol (ker ne sme postat breja, pomeni, da je v mlečni industriji odveč). Nastanili smo jo na kmetijo v Prlekiji, kjer jo danes razganja od živosti in veselja. No, Miša ni nič posebnega, takšne telice pravzaprav so.

S pomočjo vaših donacij smo lahko pomagali fantu, ki je želel kozam poiskati dom. Belkina družinica je dobila čisto svoj pašnik in prvič stopala pod svobodnim soncem. Brez vas bi bilo vse veliko težje izvedljivo.

Hvala Živi iz Avstrije, Katarini iz Ljubljane,Nini iz Otočca, Jani iz Ljubljane, Tanji iz Ljubljane, Igorju iz Maribora, Biljani iz Šentvida pri Stični, Sašu iz Brezovice pri Ljubljani, Ireni iz Škofljice, Branki iz Ljubljane, Janji iz Bleda, Daši iz Kamnika, Petri iz Straže pri Novem mestu, Marijani iz Ljubljane, Maji iz Trebnjega, Petri iz Ljubljane, Romani iz Ivančne Gorice, Mirjam iz Zgornje Ložnice, Ljubici iz Stare Cerkve, Luki iz Ajdovščine, Borutu iz Križevcev, Jasmini iz Kamnika, Simoni iz Orehove vasi, Borutu iz Hrastnika, Josipu iz Ljubljane, Mateji iz Selc, Urški iz Maribora, Rolandi iz Črne, Ani iz Ljubljane, Piji iz Vrhnike, Heleni iz Mozirja, Teji iz Ljubljane, Marjani iz Dravograda, Sari iz Ljubljane, Nevi iz Ljubljane. Hvala Jerneji iz ZDA, Antoniju, Bianci iz Nemčije, Teji iz Avstralije, Evi, Marjani in Tini za nakazila preko paypala. Hvala Katerini iz Ljubljane. Hvala Heleni iz Mozirja. Hvala Maji, hvala Leji za prispevek za kravico. Hvala vrtcu Koper in šestletni Sofiji za čudovito risbo in misli.

misika

iz vrtca

iz vrtca za koki

 

 

 

za kravico lea

Hvala ženski deteljici iz občine Škofja Loka, ki vsak mesec donacijo pošlje v kuverti z lepimi mislimi. Hvala gospe Magdi za donacijo, ki jo je prinesel poštar. 

 

Hvala Sabini, ki je že pred časom nastavila skrinjico za zbiranje donacij v enega od ljubljanskih lokalov in nam vsak mesec nakaže donacijo od tam. 

Hvala tudi vsem, ki ste že več mesecev botri posameznim živalim, ki so vključene v projekt Posvoji me in z mesečnimi prispevki omogočate nakupe hrane, stelje, veterinarsko oskrbo po potrebi. In hvala vsem, ki ste kupili vegansko kuharsko knjižico Fridina domača kuhinja, katere izkupiček je namenjen doživljenjski oskrbi posameznih rešenih rejnih živali,ki živijo na različnih lokacijah in kmetijah po Sloveniji. 

 

0 odzivov

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

1 × two =