Aprilski meceni – donatorji

V aprilu se najlepše zahvaljujemo naslednjim donatorjem, ki so s svojimi finančnimi prispevki pomembno pripomogli pri nakupu hrane in oskrbi za rešene rejne živali, ki so nameščene na različnih lokacija po Sloveniji. Hvala Jani iz Ljubljane, Tanji iz Ljubljane,  Sašu iz Hrušice, Špeli iz Zg.Gorja, Janji iz Bleda, Gregu iz Ljubljane, Mirjan iz Zg.Ložnice, Ljubici iz Stare Cerkve, Tanji iz Kočevja, Živi iz Kranja, Iztoku iz Ljubljane, Tadeju iz Celja, Heleni iz Apač, Jolandi iz Hrastnika, Urški iz Maribora, podjetju Fascikel d.o.o. iz Ljubljane, Marko iz Maribora, Borisu iz Lendave, Marjani iz Dravograda, Rolandi iz Črne, Pii iz Vrhnike, Katarini iz Ljubljane, Andreji iz Medvod, Nevi iz Ljubljane, Nini iz Otočca, Heleni iz Mozirja.  Mnogi ste se pridružili tudi projektu Posvoji rešeno rejno žival na daljavo in sprejeli izziv ter postali mesečni podpornik katere od rejnih živali. 

Prav tako hvala vsem, ki ste že kupili vegansko kuharsko knjižico Fridina domača kuhinja, katere izkupiček je prav tako namenjen oskrbi živali dveh organizacij (Koki in DZŽPom). 

V mesecu maju bomo poleg sredstev za osnovno oskrbo (hrano, veterino) zbrana sredstva porabili tudi za nakup rabljenih transporterjev, kletk, ut, za živali in drugega materiala, da popravimo njihova zavetja na posameznih lokacijah. 

 

0 odzivov

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

five × 5 =